Eladó családi ház Baracska 45 900 000 Ft

Leírás

VAN BENNE FANTÁZIA! Modernizálás után tökéletes otthon !
Gyors birtokbaadás, CSOK igényelhető.

Baracska központjában, aszfaltozott csendes mellékutcában eladó egy önálló családi ház nagy méretű telekkel.Az ingatlan az 1960-as években épült téglából. A ház melegét gázkonvektor biztosítja illetve az egyik szobában található cserépkályha. Az ablakok fa kivitelűek, szimpla üvegezéssel redőnnyel felszerelve. Az épület homlokzatára hőszigetelés nem került, de.a tető szerkezete ls fedése felújításra került. Új lécezés, szigetelés és cserép fedés került.

Elosztását tekintve:/Nettó 80 m2/
Főbejáraton belépve tágas napfényes tér, ahol az előszoba és az étkező helyiség lett kialakítva. Tovább lépve a konyha található, ahonnan nyílik egy jó méretű kamra, ahonnan a padlástérre is feljuthatunk. Található még egy fürdőszoba wc-vel és 2 nagy méretű szoba.

A ház lakható állapotban van de esztétikai és műszaki modernizálást igényel, viszont ezek megléte után egy nagyon jó ingatlant kapunk, amit saját ízlés és igény szerint alakíthatunk ki.

A kert hangulatos, gondozott, tele szép növényzettel és gyümölcsfákkal. Összközműves , 1626 m2-es. Méretéből adódóan rengeteg tevékenység és gazdálkodás végezhető rajta.

A telken található még gazdasági épület és garázs, ami használatra képes állapotban van, rengeteg tárolási lehetőséggel.

Tömegközlekedés, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek perceken belül elérhetőek.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. További információkért hívjon bizalommal.

Családi ház részletei

Ár: 45 900 000 Ft
Méret: 80 négyzetméter
Azonosító: 11307936
Irodai azonosító: HZ019470-4511596
Telek: 1626 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép